Hebei Maoheng Machinery Co., Ltd.

Pengalaman Manufaktur 17 Taun

PRODUK

Babagan Kita

PROFIL PERUSAHAAN

    COMPANY

Hebei Maoheng Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing melu riset lan pangembangan, pabrik, penjualan lan layanan peralatan pamrosesan wiji lan peralatan grading. Perusahaan kasebut duwe pabrik canggih, peralatan produksi modern lan operasi bisnis kanthi efisiensi tinggi, berkualitas tinggi tim. Kita wis aktif njelajah inovasi terus-terusan kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi peralatan pangolahan winih sing luwih sampurna, praktis, efisien lan canggih lan alat peringkat gandum.

PAWARTA

news

Hebei Maoheng Machinery Co., Ltd.

Kita duwe tim teknis sing kuat ing industri, puluhan taun pengalaman profesional, level desain sing apik, nggawe kecerdasan efisiensi berkualitas tinggi.

Today,Maoheng Machinery was invited to participate in the food exhibition and met many friend who can cooperate.
Hebei Maoheng Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing melu riset lan pangembangan, pabrik, penjualan lan layanan peralatan pamrosesan wiji lan peralatan grading. Perusahaan kasebut duwe pabrik canggih, peralatan produksi modern lan operasi bisnis kanthi efisiensi tinggi, berkualitas tinggi te ...
Maoheng machinery company after-sales service team is visiting the customer’s farm and talk about the seed cleaning machine .
Tim layanan purna jual mesin mesin Maoheng lagi ngunjungi peternakan pelanggan lan ngomong babagan mesin pembersih winih. Piranti kasebut kapasitas gedhe, presisi tinggi, mesin pembersih kombinasi karo lift sing ora rusak, sistem pembersih debu dobel, sistem layar udara dobel, vibra ...