Hebei Maoheng Machinery Co., Ltd.

Pengalaman Manufaktur 17 Taun

Mesin Pembersih Senyawa Biji lan Wiji (5XFZ-60M)

Katrangan singkat:

Piranti kasebut kapasitas gedhe, presisi tinggi, mesin pembersih kombinasi karo lift sing ora rusak, sistem pembersih debu dobel, sistem layar udara dobel, saringan getar, peralatan pertanian tabel gravitasi.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

5XFZ-60M Gandum lan Mesin Pembersih Senyawa Wiji

→ Keterangan Produk:

Piranti kasebut kapasitas gedhe, presisi tinggi, mesin pembersih kombinasi tanpa rusak

elevator, sistem pembersihan debu dobel, sistem layar udara dobel, saringan getar, peralatan pertanian tabel gravitasi.

Sawise bisa ngilangi rereged Gedhe, cilik, entheng, lesi.

Mesin kasebut bisa digunakake kanthi akeh kanggo ngolah jagung, gandum, beras, sorgum, millet, kacang buncis.

Presisi bisa nganti 98%.

→ Spesifikasi:

001

Model Kapasitas (T / H) Daya (Kw) Bobot (Kg) Ukuran umume L * W * H (mm)
5XFZ-60M 45 30,65 4800 6.68 * 3 * 4.16
5XFZ-60TM 45 20.2 3800 6.68 * 3 * 4.16

→ Fitur :

1. Sistem pembersihan debu kaping pindho luwih lingkungan, presisi luwih apik;

2. Reresik layar pertama, tabel gravitasi kaping pindho, proses sing luwih wajar;

3. Reresik layar sadurunge lan sawise ayak kedher;

4. Jembaré saringan kedher yaiku 2 meter;

5. Konsumsi daya rendah, kapasitas gedhe, presisi bisa nganti 98%;

6. Tabel gravitasi bisa dicopot lan bisa diganti;

7. Poros mesin reresik layar udara kaloro gampang

ijolan layar gravitasi;

8. Mesin kompak ing struktur, gampang obah, gampang dioperasikake,

 tingkat kegagalan kurang;

9. Teknologi paling anyar.

→ Jinis bahan sing ditrapake:

.jpg

→ Kemasan & Pangiriman:

→ Distribusi Pasar:

→ Babagan Kita:

公司介绍

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita